FAQ - Revitalash Hungary
Mobile Label

General

A RevitaLash® Cosmetics-et 2006-ban alapította a neves szemészorvos, Dr. Michael Brinkenhoff, aki az eredeti szempillaspirált abból a vágyból hozta létre, hogy segítsen feleségének, Gayle-nek, hogy szépnek érezze magát a mellrák elleni bátor küzdelme során. A márka egy ikonikus szempillaspirállal indult, és azóta egy egész termékcsaládot fejlesztettünk ki, amelyet úgy terveztünk, hogy minden nő természetes szépségét és belső lelkivilágát fokozza. Mi voltunk az első, és továbbra is mi vagyunk a vezető szempilla- és szemöldökszépségjavító termékcsalád, és továbbra is mi vagyunk az EGYEDÜLI márka a maga nemében, amelyet egy szemészorvos fejlesztett ki.

Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy teljesen elégedett a www.revitalash.com weboldalon keresztül vásárolt termékkel, egyszerűen küldd vissza a fel nem használt részt 14 napon belül a teljes összeg visszatérítéséért, levonva az eredeti szállítási és kezelési költségeket.

A terméken található napi tételkód szerint. Az alábbiakban talál egy útmutatót a napi tételkód olvasásához:


· 1. számjegy - betű = a töltőanyag/gyártó első kezdőbetűje - pl. az X vállalat esetében használja az X*****.

·  2. és 3. számjegy - számjegy = a gyártási év utolsó két számjegye - pl. 2010 esetében használja az X10***.

·  4. számjegy - betű = hónap

A - Január

B - Február

C - Március

D - Április

E - Május

F - Június

G - Július

H - AugusztusI

I - Szeptember

J - Október

K - November

L - December

· 5. és 6. számjegy - Számjegy - A hónap azon napjának 2 számjegye, amikor a terméket töltik - pl. a 13. napra használja az X10E13

Igen, minden termékünk uniszex.

Termékeink biztonságosságát több, független kutatólaboratóriumokban végzett vizsgálat is bizonyította. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy termékeink felnőtt vizsgálati alanyok hajára és bőrére nézve biztonságosak. Ennek ellenére, ha Ön terhes, szoptat, vagy bármilyen orvosi kezelés alatt áll, és aggályai vannak bármely termék használatával kapcsolatban, kérjük, konzultáljon orvosával.

A RevitaLash® Cosmetics termékek egyikében sincsenek parabének, kivéve a japán RevitaLash® Advanced formulát, az ország előírásai miatt.

A cégünk által végzett biztonsági tesztek NEM tartalmaznak állatkísérleteket, és az összes RevitaLash® Cosmetics termék gyártása "cruelty-free".

RevitaLash® Advanced

A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner-t egy gyakorló szemészorvos fejlesztette ki, hogy növelje a szempillák általános egészségét és megjelenését. Gondosan összeállítottuk szabadalmaztatott technológiánkkal, a BioPeptin Complex®-vel, hogy kondicionálja és javítsa a természetes szempillák megjelenését, így azok gyönyörűnek és dúsnak tűnnek.

Minden nap vagy este egyszer vigyen fel egy vékony vonalat a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditionerből közvetlenül a tiszta, száraz szempillákra a szempillavonal felett. Hagyja teljesen megszáradni, mielőtt további szépségápolási termékeket alkalmazna. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner alkalmazása előtt készítse elő a szem környékét az ÚJ Micellás vizes szempillamosónkkal, hogy a szempillák és a szemöldök tiszták, nyugodtak és hidratáltak maradjanak.

Jelenleg nem árusítjuk a RevitaLash® Advanced-et Kalifornia államban egy magánjogi perben hozott bírósági döntés miatt; azonban több mint 10 000 orvosi rendelőben, gyógyfürdőben, szalonban és szaküzletben több mint 70 országban árulnak minket. A BioPeptin Complex®-et tartalmazó, díjnyertes szemöldökkondicionálónk, a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner Kaliforniában is kapható.

Egy tubus RevitaLash Advanced szempillaspirált 30 másodpercenként adnak el, ez két tubus percenként! Ez a szám a RevitaLash Advanced 2020-as eladásain alapul, osztva az egy év alatt eltelt másodpercek számával.

Vigyen fel egy vékony vonalat a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditionerből a tiszta, száraz szempillákra a szempillavonal felett naponta vagy este egyszer. Hagyja teljesen megszáradni, mielőtt további szépségápolási termékeket alkalmazna.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner-t minden nap vagy este egyszer alkalmazza. A következetes rutin a kulcs az optimális eredményekhez.

Sokan számoltak be arról, hogy a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner használata után szempilláik jelentősen több göndörséget mutatnak; ez a szabadalmaztatott Curl Effect®-nek köszönhető, amely csak egyike a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner számos módjainak, amelyekkel a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner kirobbanó szempillákat biztosít.

Az utasításnak megfelelően alkalmazva a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner nem kerülhet a szembe, és ezért nem lehet semmilyen fiziológiai hatása a szemére, beleértve a szem színét (íriszét).

Bár minden egyén más és más, sokan arról számolnak be, hogy azonnal szebb szempillákat észlelnek. Egy harmadik fél által végzett fogyasztói tanulmány szerint a RevitaLash® Advanced-et használó felhasználók 98%-a tapasztalta a szempillák jobb megjelenését 6 héten belül. A legjobb eredmény elérése érdekében kérjük, használja az utasításnak megfelelően.

Ha abbahagyja a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner használatát, szempillái fokozatosan visszaállnak eredeti megjelenésükre.

Az utasításnak megfelelően használva egy tubus RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (3,5 ml) körülbelül hat hónapig tart. A 2,0 ml-es kiszerelés körülbelül három hónapig tart. A szavatossági idő mindkét méret esetében egy év felbontás után és három év bontatlanul. 

Orvos által vezetett márkaként nagyon szigorú biztonsági előírásokhoz tartjuk magunkat, így bár az alsó szempillákon biztonságosan használható, ezt nem ajánljuk, mivel az applikátort kifejezetten a felső szempillákra tervezték.

Igen. Mindkét termék vegánbarát.

Igen. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner javítja mind a női, mind a férfi természetes szempillák megjelenését.

A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner biztonságossága több vizsgálat során is bizonyítást nyert, hogy a bőrön és a szemen történő alkalmazás csak felnőtt vizsgálati alanyokon biztonságos. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner-t nem tesztelték gyermekeken, ezért azt javasoljuk, hogy a terméket 18 év alatti gyermekek ne használják.

Igen. Mindkét termék olajmentes.

Igen, mindkét termék gluténmentes.

Jelenleg nincs elfogadott FDA-szabvány annak meghatározására, hogy egy kozmetikai termék "gluténmentes"-e. Ezért a RevitaLash® Advanced és a RevitaBrow® Advanced termékeket az FDA szabványa szerint teszteltük annak megállapítására, hogy egy élelmiszer "gluténmentes"-e, és mindkettőnél a gluténszint jóval a kimutatható küszöbérték alatt volt. Emellett maga az összetevő is megfelel az FDA gluténmentességre vonatkozó szabványának. A búzacsíra egy zsírsav, amely nagyon kis mennyiségben található a búzanövény kis embriójában. A búzacsíra kinyeréséhez szükséges finomítási folyamat során a gluténfehérje lebomlik, és ezért a folyamat során a termék gluténmentes maradhat.

Abszolút. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner nem zavarja a szempillaspirál használatát. Kérjük, várjon, amíg a termék megszárad, mielőtt szempillaspirált alkalmazna.

Igen. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner biztonságosan használható a keratinos szempillafelvarrás után. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner használatának folytatásával a kezelés után két napot kell várnia, azonban javasoljuk, hogy először konzultáljon szempillafestőjével, hogy biztosra menjen.

Igen. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner biztonságosan használható szempillahosszabbítással vagy műszempillával, és valóban segíthet megőrizni természetes szempilláinak egészségét és szépségét, segít minimalizálni a szempillahosszabbítás tartós használata során gyakran tapasztalt káros hatásokat.

Igen. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner nem befolyásolja a tartós vagy félig tartós sminket. Ha nemrég fejezte be a kezelést, kérjük, győződjön meg róla, hogy a terület teljesen begyógyult, és konzultáljon orvosával, mielőtt bármelyik terméket használná.

Igen. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner az utasításnak megfelelően használva nem kerül a szembe, és a kontaktlencsékkel együtt is biztonságosan használható. Ha a termék mégis a szemébe kerülne, javasoljuk, hogy vegye le és óvatosan öblítse ki a kontaktlencsét, és a szem környékét öblítse ki vízzel.

Nem. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner a szempillákra, míg a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner a szemöldökre való használatra lett kifejlesztve. Mindkettő egyedi kialakítású applikátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz alkalmazást a rendeltetési területen.

Ha a terméket nem engedélyezett weboldalon vagy viszonteladón keresztül vásárolja meg, nem tudjuk megerősíteni a termék sértetlenségét vagy hitelességét.

A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner-t egy szemészorvos gondosan állította össze, és független kutatólaboratóriumok tesztelték, hogy megerősítsék, hogy biztonságos és nem irritál. Azonban, mint minden kozmetikum esetében, egyes emberek allergiásak lehetnek egy vagy több összetevőre.  Az irritáció lehetőségének csökkentése érdekében naponta vagy éjszaka egyszer vigyen fel egy vékony vonalat a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditionerből a tiszta, száraz szempillákra a szempillavonal felett. Hagyja teljesen megszáradni, mielőtt további szépségápolási termékeket alkalmazna. Ne vigye túlzásba az alkalmazást.

2011 júniusában vezettük be a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner-t a piacon, és a formula azóta sem változott.

Nem. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner összes összetevője kozmetikai összetevő, amelyek kozmetikai célt szolgálnak.

Nem. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner nem tartalmaz hormonokat.

Termékeink biztonságosságát több, független kutatólaboratóriumok által végzett vizsgálat is bizonyította. A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner ezeken a teszteken felnőtt vizsgálati alanyoknál biztonságosnak bizonyult a bőrre és a szemre nézve. A tudományos szakirodalom és a klinikai tapasztalatok alapján független szemészeti szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy a RevitaLash® Advanced nem veszélyes terhesség vagy szoptatás alatt, illetve kemoterápia alatt. Ennek ellenére, ha Ön terhes vagy bármilyen orvosi kezelés alatt áll, és aggályai vannak a termék használatával kapcsolatban, kérjük, konzultáljon orvosával.

A RevitaLash® Advanced szemészorvos által kifejlesztett és független kutatólaboratóriumok által tesztelt termék megerősíti, hogy biztonságos és nem irritál, ha rendeltetésszerűen használják.  Azonban, mint minden kozmetikum esetében, egyes emberek allergiásak lehetnek egy vagy több összetevőre.  A fogyasztóknak biztosítaniuk kell, hogy elolvassák a címkét, és az utasításnak megfelelően használják.

Az utasításnak megfelelően alkalmazva a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner nem kerülhet a szembe, és ezért nem lehet semmilyen fiziológiai hatása a szemére, beleértve a szem színét (íriszét).

A Rodan & Fields szempilla szérummal kapcsolatos konkrétumokkal nem rendelkezünk, ezért nem tudunk közvetlen különbségekre rámutatni, azonban a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner az első számú szempilla szérum a piacon. Ez a díjnyertes szérum tartalmazza a szabadalmaztatott BioPeptin Complex®-t, amely peptidekben, lipidekben, biotinban és zöld tea kivonatban gazdag, hogy kondicionálja és erősítse a szempillákat, hogy megvédje a törés ellen, miközben javítja a rugalmasságot és a fényt. minden egyes RevitaLash® Cosmetics termék klinikailag tesztelt, bőrgyógyászatilag felülvizsgált, hipoallergén, nem irritáló, parabének és ftalátok nélkül készült, és úgy tervezték, hogy fokozza a szempillák és szemöldök egészségét és természetes szépségét. 

A RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner és a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner nem befolyásolja a szemöldök vagy a szempilla színét. Ha aggályai vannak, kérjük, forduljon szolgáltatójához.

RevitaBrow® Advanced

Nem.

Bár minden egyén más és más, sokan azonnal szebb szemöldökökről számolnak be. A harmadik fél által végzett fogyasztói tanulmányunk szerint a RevitaBrow® Advanced-et használók 96%-a tapasztalta, hogy a szemöldök megjelenése 8 hét alatt összességében javult. A legjobb eredmény elérése érdekében kérjük, használja az utasításnak megfelelően.

Ha abbahagyja a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner használatát, szemöldöke fokozatosan visszatér eredeti megjelenéséhez. 

Igen. A RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner nem befolyásolja a tartós vagy félig tartós sminket. Ha nemrég fejezte be a kezelést, kérjük, győződjön meg róla, hogy a terület teljesen begyógyult, és használat előtt konzultáljon orvosával.

Double-Ended Volume Set

A két termék egy termékké történő egyesítése a felhasználói megfelelés révén mindkét termékkel a legjobb termékélményt biztosítja. A Volumizing Primer és a Volumizing Mascara úgy lett kialakítva, hogy együtt működjön. Az építhető alapozóval volument hozhat létre, a szempillaspirállal pedig felerősítheti és nagy drámaiságot teremthet. Az is gazdaságosabb, ha egy terméket vásárol, mint két terméket.

Használhatja, de hatékonyabb, ha először a Volumizing Primer-t használja. Az alapozó formázott szilikonkeféje bevonja és szétválasztja a szempillákat, lehetővé téve a szempillaspirál számára, hogy gyönyörűen és simán bevonja a szempillákat nagy intenzitású színnel, drámai szempillatekintetet biztosítva, amely soha nem csomós vagy ragacsos.

Az egyes termékek képlete ugyanaz. A kefék mind az alapozóhoz, mind a szempillaspirálhoz újak, amelyeket kifejezetten az egyes termékek használatához terveztek újra, hogy a legjobb eredményt és termékélményt nyújtsák.  A Double-Ended Volume Set összesen 11mL-t tartalmaz, szemben az egyes SKUS-ok 7,4mL-ével. 

Mivel ez egy napi használatú termék a szem számára, a terméket 6-8 hét használat után ki kell cserélni. Az új méretezés kevesebb hulladékot és jobb higiéniát tesz lehetővé.

A Double-Ended Volume Set mindenkinek szól, aki gyönyörű, erősített szempillákat szeretne! Ez a rugalmas termék ideális a természetes, nem sminkelő felhasználóknak és a komoly sminkeseknek egyaránt.

Abszolút. A Volumizing Primer mély indigó árnyalata önmagában is fantasztikus, és többféle szempillaspirált tesz lehetővé.

A Double-Ended Volume Set formulák nem tartalmaznak olajat, így nem kell aggódni a szempillahosszabbító ragasztó veszélyeztetése miatt, azonban nem tudjuk garantálni, hogy a termékek alkalmazása és eltávolítása nem veszélyezteti más módon a szempillahosszabbítást.

Körülbelül 3 hónapig, ha rendeltetésszerűen használják.

A Double-Ended Volume Set vízálló, nem vízálló. A vízálló kozmetikumoktól inkább tartózkodjunk, mivel az eltávolítási folyamat károsíthatja a szemöldököt és a szempillákat.

Amikor 2018 júliusában a Volumizing Mascara és az alapozó formuláit egyesítették a Double-Ended Volume Set létrehozásához, a formulák nem változtak. 2020-ban ez a termék kissé átformázásra kerül, frissített összetevőkkel.

A RevitaLash® Advanced egy kozmetikai termék, amelyet a szempillák általános egészségének és megjelenésének növelésére terveztek. Gondosan összeállított, szabadalmaztatott technológiánk, a BioPeptin Complex® segítségével kondicionálja és javítja természetes szempilláinak megjelenését, így azok gyönyörűnek és dúsnak tűnnek. Bár a Double-Ended Volume Set néhány hasonló szempilla-szerető összetevőn osztozik a RevitaLash® Advanced termékkel (például a Peptidek és a Biotin), nem tartalmazza a BioPeptin Complex®-et.

Defining Liner

A Defining Liner beépített hegyezőt tartalmaz az Ön kényelme érdekében.

Igen, teljesen testre szabható.

Formulánk vízálló, de nem vízálló, hogy megelőzzük az agresszív sminkeltávolítást, amely károsíthatja a szempillákat.

Hi-Def Brow Pencil

Ezeket a színeket kifejezetten azért választottuk, mert rendkívül univerzálisak, és a bőr- és hajszín széles skálájához illenek, megkönnyítve ezzel a megfelelő árnyalat kiválasztását. Akár világos, akár sötét hajjal rendelkezik, akár lágy vagy határozott szemöldököt szeretne, a 3 árnyalat szinte mindenkinek megfelel, és teljes testreszabhatóságot biztosít.

Lágy barna - Szőke és világosbarna hajra, meleg vagy hideg alaptónusokkalHűvös barna - Közepes és sötét hajra, hideg/hamvas alaptónusokkalMeleg barna - Közepes és sötét hajra, meleg/arany alaptónusokkal. 

Először alkalmazza a Hi-Def szemöldökceruzát, majd rögzítse a pillantását a Hi-Def szemöldökzselével.

Hi-Def Brow Gel

A Hi-Def Brow Gel önmagában is használható, vagy a szemöldökceruza alkalmazása után, hogy meghatározást adjon és rögzítse a megjelenést.

Nem - de nagyszerű tartóssága van. A vízálló kozmetikumoktól inkább tartsuk távol magunkat, mivel az eltávolítási folyamat károsíthatja a szemöldököt és a szempillákat.

Ez az! A formula peptideket és zab béta-glükánt tartalmaz, amelyek segítenek megerősíteni, kondicionálni és javítani a szemöldök megjelenését, így tökéletes termék a RevitaBrow® Advanced termékkel együtt használva.

A Hi-Def Brow Gel Clear formulája különbözik a színezett árnyalatokétól, ahhoz, hogy tiszta legyen, el kellett távolítanunk a színezett árnyalatokban használt színezőanyagokat. A Hi-Def Brow Gel Clear peptideket és zab béta-glükánt tartalmaz, amelyek segítenek megerősíteni, kondicionálni és javítani a szemöldök megjelenését, akárcsak a színezett árnyalataink.

Hi-Def szemöldökzselénk olajmentes, és tartalmaz némi nyomokban felelősségteljesen előállított pálmából származó glicerint. 

Micellar Water Lash Wash

Igen - javasoljuk, hogy először használd az arclemosódat, majd a Micellás vizes szempillamosót, hogy eltávolítsd a maradék szennyeződéseket, olajat és szennyeződéseket. 

A RevitaLash Cosmeticsnél inkább távol tartjuk magunkat a vízálló kozmetikumoktól, mivel az eltávolítási folyamat károsíthatja a szemöldököt és a szempillákat. Ez egy gyengéd és hatékony micellás víz formula, amelyet úgy terveztek, hogy kiszívja a szennyeződéseket, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, az olajat és a sminket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt, a szempillák, a szemöldök és a szemhéjak tiszták, nyugodtak és hidratáltak maradnak. Megoldást nyújt: érzékeny szemek, gyors tisztítás, vagy matt, fénytelen szempillák vagy szemöldök, fáradt szemek és szempillahosszabbítás esetén. A micellás vizes szempillamosó nem vízálló sminkkel való használatra készült.

Igen! A Micellar Water Lash Wash szempillamosó olajmentes, ezért használható a szempillahosszabbítások tisztítására. Javasoljuk, hogy közvetlenül a csukott szemre fújjon néhány pumpányit, enyhén masszírozza a terméket a szempillák, a szemöldök és a szemhéj mentén, majd óvatosan törölje szárazra.

AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer

Az AquaBlur®-t kifejezetten a szemkörnyékre tervezték, beleértve a szempillákat, a szemöldököt és a szemhéjakat. Az AquaBlur®-t nem tesztelték a teljes arcon való használatra, azonban sok vásárló beszámolt arról, hogy az eredményt a teljes arcon is szereti.

Az AQUABLUR® egy egyszerű, gyengéd és hatékony hidratáló szemgél, amely sminkkel vagy anélkül is használható a szemkörnyék hidratálására, védelmére és simítására, miközben támogatja a szemöldök és a szempillák egészségét. Az AQUABLUR® olajmentes, vitaminokkal és antioxidánsokkal gazdagított formula.

Az AQUABLUR® egy kétcélú, könnyű szemgél, amely hidratálja az érzékeny szemkörnyéket, miközben kisimítja a bőrt, elsimítja a bőrhibákat, és tökéletes alapot teremt a szem alatti, szempillák és szemöldök sminkeléséhez.

Azok az egyének, akik az öregedés első jeleit észlelik, valamint azok, akiknek tompa vagy száraz szempillái, szemöldöke és bőre, vagy texturált bőre van.

Az AQUABLUR® egyszerre megelőző és korrigáló hatású, és erős antioxidánsok révén védi a bőrt, a szempillákat és a szemöldököt.

Az AQUABLUR® alapanyaga szilikon és víz kombinációja, és a szilikon csak az egyik összetevő, amely a sima, kívánatos "csúszást" hozza létre.  Az AQUABLUR® esetében az összetevők kombinációja az, ami a termék előnyeit létrehozza.  Az AQUABLUR® összetevői segítenek hidratálni és nedvességet adni a bőrnek, ami viszont dúsítja és ragyogóbbá teszi azt, ezáltal elmosva a bőrhibákat. Ez a termék hatékonyan előkészíti a bőrt a smink felvitelére, ami különbözik a kozmetikai alapozóktól, amelyek "kitöltik a repedéseket" akár nagy mennyiségű szilikonnal, akár fényeloszlató összetevőkkel.

Az AQUABLUR® összetevői segítenek hidratálni a bőrt, ami viszont dúsítja és ragyogóbbá teszi, elmosva és minimalizálva a tökéletlenségeket, miközben nedvességet ad a szempilláknak és a szemöldöknek.

Az AQUABLUR® az öregedés első jeleinek kezelésére készült. Ezt a tökéletlenségek elmosásával teszi, segítve a finomabb vonalak minimalizálását. A mélyebb, észrevehetőbb vonalak és ráncok esetén az AQUABLUR®-t reggel, az öregedésgátló szemránckrémet pedig este használhatja. 

Reggel és este (naponta 2x) alkalmazzon fél pumpányi terméket. Finoman simítsa végig a zárt szemen, beleértve a szempillákat, szemöldököt, szemhéjat és a szem alatti kontúrt. Amint a termék teljesen felszívódott, kövesse a bőrápolás és a smink felvitelét.

Igen.

Igen.

Igen.

Igen. Ez a termék olajmentes és biztonságosan használható szempillahosszabbításhoz.

Igen. Sok vásárlónk észrevette, hogy ez a termék jól segít a puffadás és a gyulladás enyhítésében.

Igen. Ez egy uniszex termék.

Bár az AQUABLUR®-ban számos kiváló és eredményorientált összetevő található, a kiemelt összetevők a hialuronsav, a Kombucha és a tengeri moszat.

Az AQUABLUR® hipoallergén, és nagyon jól alkalmazható az érzékenyebb bőrűek számára, és nagyon gyengéd összetevőket tartalmaz.

Az AQUABLUR® célvásárlója az, aki az öregedés első jeleit észleli. A könnyű textúrát és az összetevőket inkább a hidratálásra és a finom vonalak enyhítésére tervezték, szemben a mélyebb, jelentősebb vonalakkal és ráncokkal.

Precision Tweezers

Igen! Javasoljuk, hogy fertőtlenítse a csipeszét dörzsölő alkohollal és egy vattapamaccsal, majd alaposan öblítse le és szárítsa meg.

Igen.

A garancia a RevitaLash Cosmetics precíziós csipeszének anyag- vagy gyártási hibáira vonatkozik, és a vásárlástól számított két évig érvényes. A RevitaLash Cosmetics egy csere Precíziós csipeszt ad Önnek az eredeti csipeszért fizetett ár 50%-ának megfelelő áron, plusz ingyenes kiszállítási és kezelési költséget. a garancia aktiválásához egyszerűen adja meg a vásárlást igazoló bizonylatot.  A termékre vonatkozó kétéves korlátozott garancia egy példánya elérhető a customercare@revitalash.com vagy a 877-909-5274 e-mail címen.

Csipeszünk Olaszországban készül.

Signature Eyelash Curler

Ez attól függ, hogy milyen gyakran használja a göndörítőjét, de ha egyszer elkezd kopást észlelni, javasoljuk, hogy cserélje ki a régi betétet egy újra. Napi használat mellett ez átlagosan 3-5 hónap.

A szempillagöndörítőt mindig a szempillaspirál előtt használja, mivel az utána történő használat károsíthatja a szempillákat.

Sokan számoltak be arról, hogy a RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner használata után szempilláik jelentősen több göndörséget mutatnak. Ha valaki markánsabb göndörödésre vágyik, kínálunk hagyományos göndörítőt.

Volume Enhancing Foam

A Volume Enhancing Foam a RevitaLash tudomány bizonyított erejével rendelkezik a haj számára. A BioPeptin Complex® nevű összetevők egyedülálló receptje a lipidek, peptidek, biotin és panthenol szabadalmaztatott keveréke. A B7-vitaminként is ismert biotin hozzájárul az egészséges haj és köröm előállításához azáltal, hogy alapvető összetevőket biztosít a hajerősítés folyamatában. A panthenol, más néven B5-vitamin segít a haj simításában és erősítésében. A B-vitaminok e gazdag kombinációja a peptidekkel és antioxidánsokkal együtt a haj megerősítésén és a törékenység és a töredezés csökkentésén dolgozik, ami erősebb, egészségesebb hajat eredményez. A Volume Enhancing Foam javítja a haj rugalmasságát és segíti a fejbőr kondicionálását is!

Először is, ez a termék egy orvos által kifejlesztett formula, amely több mint egy évtizedes formulázási tapasztalatra támaszkodik. Ezenkívül a Volume Enhancing Foam a RevitaLash® Cosmetics névre lett átkeresztelve, hogy hatékonyan kölcsönözzön az erős, megalapozott márkaismertségből. A fogyasztók tudják, hogy a RevitaLash név egyet jelent a nagyszerű eredményekkel, így a fogyasztók számára könnyű összekapcsolni a hajcsaládunk teljesítményét az örökölt szempilla- és szemöldöktermékeinkkel, így a vásárlási döntés egy pillanat alatt megszületik!

A Volume Enhancing Foam a RevitaLash® Cosmetics névre lett átkeresztelve, hogy hatékonyan felhasználhassa az erős, jól bevált márka ismertségét. A fogyasztók tudják, hogy a RevitaLash név egyet jelent a nagyszerű eredményekkel, így a fogyasztók számára könnyű összekapcsolni a hajcsaládunk teljesítményét az örökölt szempilla és szemöldök termékeinkkel, így a vásárlási döntés egy pillanat alatt megszületik!

A Volume Enhancing Foam a finom, ritkuló vagy fénytelen hajjal küzdő férfiak és nők igényeit egyaránt kielégíti. 

Abszolút. A Volume Enhancing Foam önmagában és a RevitaLash® Cosmetics Thickening Shampoo és Thickening Conditioner samponnal és kondicionálóval együtt is kiválóan működik.  A napi hajformázó termékekkel együtt is használható.

Nem. A termék nagyon kíméletes, és nem tartalmaz durva tisztítószereket vagy szulfátokat.

A Volume Enhancing Foam színbiztonsági szempontból biztonságos, és biztonságosan használható festett vagy kezelt hajon.

A RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam egy dinamikus termék kiváló minőségű összetevőkkel, akárcsak a híres szempilla- és szemöldökápolóink. Az egyedi összetevő-keverékünk, valamint a minőségi teljesítmény kombinációja teszi ezt a terméket minden hajápoló kúra elengedhetetlen kiegészítőjévé. Ezenkívül ezt a terméket szigorúan teszteltük a biztonságosság és annak biztosítása érdekében, hogy az ígéreteknek megfelelően működjön.

Nem. A formula egy könnyű, könnyen használható hab, amely fényt és testességet kölcsönöz anélkül, hogy nehéznek éreznéd.

Igen. A RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam gyönyörűen működik hajdúsítóként, és kihagyhatatlan kiegészítője a hajformázó kezelésének.

Körülbelül 3,5 hónap, ha rendeltetésszerűen használják.

Bár az eredmények eltérőek, sokan azonnal észrevették a különbséget a hajukban. Egy 8 hetes független fogyasztói vizsgálat során a Volume Enhancing Foam-ot használó fogyasztók 94%-a tapasztalt egészségesebb, teltebbnek tűnő hajat.

Az egyedülálló BioPeptin Complex® hatékonyságát 33%-kal megnöveltük, így díjnyertes habformulánk teljesítménye még gyorsabb eredményt nyújt, és az új Hair Collection Reformulation készítményünk már kapható - tiszta, friss illatú, a samponunkhoz és kondicionálónkhoz illő, és mostantól gluténmentes formula. Ha ez nem lenne elég, az ajánlott kiskereskedelmi ár 175 dollárról 149,50 dollárra csökkent!

A méret 46 ml-ről 55 ml-re nőtt, így 9 ml-rel több terméket kap, és a készlet 3 hónapról 3,5 hónapra bővült - rengeteg idő, hogy megtapasztalja a termék előnyeit. A méretnövekedés a kiskereskedők számára is jobb benyomást kelt a polcon.

Hair Collection

A sampon és a kondicionáló olyan terápiás összetevőkben gazdag, fito-infúziós formulák, mint a lenprotein, a loquat levél, a ginzeng és a jojobamagolaj, amelyek megerősítik a haj kutikuláját és javítják a hajszál vastagságát. Mivel ezek leöblíthető formulák, nem tartalmazzák a Volume Enhance habban található, szabadalmaztatott BioPeptin Complex®-t. Azonban mind a sampont, mind a kondicionálót úgy terveztük, hogy a habbal együtt működjön, és a hajat teltebbnek, vastagabbnak tűnjön és jobban teljesítsen. 

A sampont és a kondicionálót úgy terveztük, hogy együtt működjön a Volume Enhancing Foam-unkkal, speciális összetevőkkel, amelyek optimalizálják a fejbőr egészségét, hogy megerősítsék a hajat, miközben védelmet nyújtanak a környezeti stresszhatásokkal szemben és javítják a hajszál vastagságát. A haj átalakul, hogy teltebbnek érezze, vastagabbnak tűnjön és jobban teljesítsen.

Nem, örömmel mondhatjuk, hogy van egy új és továbbfejlesztett hajkollekciónk! A Hair Collection reformulációnk már elérhető, és eltávolítottunk minden felesleges összetevőt, beleértve a színezékeket is, ami kristálytiszta vizuális élményt eredményez. A sampon, a kondicionáló és a Volumizing Hair Foam mindegyike ugyanazzal a teljesen új illattal rendelkezik, amely friss és tiszta illatot biztosít. A sampon és a kondicionáló új, energetizáló, érzéki érzést biztosít a fejbőrön, amikor alkalmazod, és ha ez nem lenne elég, ez a formula mostantól vegánbarát!

Nem, a sampon és a kondicionáló nem tartalmaz szulfátos mosószereket, parabéneket vagy ftalátokat.