Vigyázz, hamisítják - Revitalash Hungary
Mobile Label

Vigyázz, hamisítják

Hamisított termékekre és weboldalakra vonatkozó információk

Az Athena Cosmetics-nél elkötelezettek agyunk a hamisított és a “Fekete piacon” forgalmazott Revitalash Cosmetics termékek értékesítésének leállításában. Fő prioritásunk továbbra is az ügyfeleink biztonsága és a jogszabályok betartása. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleink biztonsága és elégedettsége alapvető befolyásoló tényező a termékhasználati elégedettség, és cégünk folyamatos sikere szempontjából. Mint ilyen, nagyon komolyan vesszük a hamisított termékek eladását és megtesszük a szükséges lépéseket, hogy megvédjük a márka és az ügyfélélményt világszerte.

Vásárlói elővigyázatosság

A termékkategória globális vezetője és mint egyre növekvő és egyre igényesebb márka, tisztában vagyunk az olyan jogosulatlan webhelyek problémájával, akik Revitalash Cosmetics-nek tűnő termékeket árulnak. A modern internet uralta világban ma már könnyebb a csalók számára hamisítani a csomagolást, a termékek logóit, hogy megtévesszék a gyanútlan fogyasztókat. Személyesen is találkoztunk olyan hamisított termékkel, ami eredetinek hatott. Ezen weboldalakon árusított termékek nagyrészének csomagolását felnyitották, nem fóliázottak, nem a mi összetevőinket tartalmazzák, sérült dobozokban érkeznek, hiányzik róluk a készlet- ellenőrzési szám vagy helyesírási hibákat tartalmaznak.  Ezek a termékek hamisak lehetnek és ezért bíztatunk téged arra, hogy legyél elővigyázatos és csak a Revitalash Cosmetics-től vagy a hivatalos viszonteladóktól vásárolj.

Különböző aukciós oldalak nem garantálják a weboldalukon értékesített termékek hitelességét, így az ezen és hasonló oldalakon vásárolt termékeket nem tudjuk hitelesíteni.  

Mit tehetsz?

Az egyetlen módja annak, hogy a termék eredetiségét garantálni tudjuk, az, hogyha a revitalash.hu oldalról. Bár nyomon követjük és következetesen bezárjuk a hamisított termékeket forgalmazó weboldalakat, az eladók ritkán használják az eredeti nevüket és gyakran megváltoztatják a weboldalak nevét és URL címét, hogy egy különböző identitással piacra lépjenek és gyors termékeladást generáljanak a te károdon.