VÁLASZOK A TÉRFOGATNÖVELŐ HABBAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRE - Revitalash Hungary
Mobile Label

VÁLASZOK A TÉRFOGATNÖVELŐ HABBAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRE

2022 november 29

VÁLASZOK A TÉRFOGATNÖVELŐ HABBAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRE

Ha már látta, hogy a RevitaLash Science mit tud tenni a szempilláival és a szemöldökével, akkor tudja, miért hoztuk létre a volumennövelő hajhabot - a zászlóshajó termékünket, amely ugyanazt a technológiát használja, amelyet orvosok fejlesztettek ki a vékony szálú, ritkuló haj igényeihez.

Ez az átalakító, volumennövelő termék növeli a haj vitalitását, és a legkelendőbb szempilla- és szemöldökszérumainkhoz hasonlóan tartalmazza a szabadalmaztatott BioPeptin® komplexünket - lipidek, peptidek, biotin és panthenol áttörést jelentő keverékét.

A formula annyira fejlett, hogy egyike volt annak a maroknyi terméknek, amely 2020-ban elnyerte az Elle magazin Future of Beauty Awards díját. És továbbra is kedvenc azok körében, akik ismerik és vágynak a fényűzőbb hajra.

Ebben a cikkben közelebbről megnézzük, mi teszi ezt a terméket kategóriájának igazi vezetőjévé, és válaszolunk a volumennövelő habszivaccsal kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre.

MI AZ A VOLUMENNÖVELŐ HAB?

A volumennövelő hab egy uniszex volumennövelő termék, amely táplálja, erősíti és puhítja a hajat, miközben védi azt a töredezéstől és a törékenységtől, így szebbé és egészségesebbé teszi. Ez az orvosok által kifejlesztett formula javítja a haj rugalmasságát és segít a fejbőr ápolásában is!

KINEK VALÓ A VOLUMENNÖVELŐ HAB?


A Volumizing mousse olyan férfiak és nők számára készült, akiknek finom, ritkuló vagy nem elég vastag hajuk van.

NEM SZERETEM A NEHÉZ HAJÁPOLÁSI TERMÉKEKET. A VOLUMIZÁLÓ HABSZIVACS ELNEHEZÍTI A HAJAMAT?

Nem. A formula könnyű, könnyen használható hab, amely fényt és volument ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené azt.

MIKOR FOGOK EREDMÉNYEKET LÁTNI A VOLUMENNÖVELŐ HAB SEGÍTSÉGÉVEL?


Bár az eredmények eltérőek, sok felhasználó már az első használat után különbséget észlel a hajában. Egy független fogyasztói vizsgálatban, amelyben 33 résztvevő vett részt, köztük nők és férfiak, 97%-uk arról számolt be, hogy finom hajuk 8 hétig tartó volumennövelő hajhab használata után teltebbnek és dúsabbnak tűnt. Kilencvennégy százalékuk szerint ritkuló hajuk sűrűbbnek, egészségesebbnek és tápláltabbnak tűnt. 85%-uk pedig azt mondta, hogy finom, ritkuló hajuk a hajvonal körül teltebbnek és kevésbé törékenynek tűnt.

MENNYI IDEIG TART A HAB?


Egy flakon volumennövelő hab körülbelül 3,5 hónapig tart, ha az utasításnak megfelelően használod. A flakon élettartama a haj hosszától és típusától függően változik. Rövidebb vagy finomabb haj esetén egy "fél pumpa" is elegendő lehet... így meghosszabbíthatja a flakononkánkénti alkalmazások számát.

HASZNÁLHATOM A VOLUMENNÖVELŐ HABOT MÁS HAJÁPOLÓ TERMÉKEKKEL EGYÜTT?


Abszolút. A Volumizing mousse önmagában, valamint samponunkkal és kondicionálónkkal együtt is nagyszerűen használható a haj sűrítésére. A mindennapi hajformázó termékekkel együtt is használható.

MI VAN, HA FESTEM A HAJAM?


A volumennövelő habszivacs biztonságos a festett hajra, és biztonságosan használható festett vagy kondicionált hajon.

A LEGJOBB EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ SŰRÍTŐ SAMPONNAL VAGY KONDICIONÁLÓVAL EGYÜTT KELL HASZNÁLNOM A VOLUMENNÖVELŐ HABOT?


Igen, a volumennövelő kollekciónk három termékét teljes kezelésként ajánljuk. Sűrűsödő samponunkat és kondicionálónkat úgy terveztük, hogy a Volumizing Foam-mal együttműködve átalakítsa a hajat, hogy dúsabbnak tűnjön, vastagabbnak tűnjön és jobban teljesítsen. A volumennövelő habszivacs azonban naponta használható nedves és száraz hajon egyaránt, így a terméket azokon a napokon is használhatod, amikor nem mosol hajat.

Vásárolja meg kedvenc termékeinket:

Volume Enhancing Foam

VÁSÁRLÁS 

Thickening Shampoo

VÁSÁRLÁS 

Thickening Conditioner

VÁSÁRLÁS