SMART SZEMPILLA-, SZEMÖLDÖK- ÉS BŐRÁPOLÁS A KIFOGÁSTALAN SMINKÉRT - Revitalash Hungary
Mobile Label

SMART SZEMPILLA-, SZEMÖLDÖK- ÉS BŐRÁPOLÁS A KIFOGÁSTALAN SMINKÉRT

2022 július 14

SMART SZEMPILLA-, SZEMÖLDÖK- ÉS BŐRÁPOLÁS A KIFOGÁSTALAN SMINKÉRT

Image of women looking in the mirror and using a cotton pad on her undereye

Ha azt hiszed, hogy a smink csak a bőröd elfedéséről szól, gondold újra. A sima, egészséges vászon elengedhetetlen része a sminkednek. A szempillák, a szemöldök és a bőr ápolása nem csak a sminket teszi szebbé és tartósabbá, hanem javítja az arcszínt is, miközben elkerüli a smink okozta lehetséges problémákat.

MŰKÖDIK A BŐRÁPOLÁS?


Természetesen! De ez a termékek minőségétől és az összetevők sértetlenségétől, valamint a használat következetességétől függ. A számtalan bőrápolási márka és az egyre bővülő számú új formulák miatt kihívást jelenthet megfejteni, hogy mely összetevők az erőművek, és melyek azok, amelyek csak bolygók.

Hidratálást keres? Próbálja ki a hialuronsavat. Sötét foltok? C-vitamin vagy glikolsav. Vörösség? Niacinamid, azelainsav vagy aloe. Ráncok? Retinol vagy más retinoidok. A szempillák és a szemöldök egészsége? RevitaLash® kozmetikumok. Ilyen egyszerű.

MINDEN A KÖVETKEZETESSÉGRŐL SZÓL


A következetesség a siker titka!

Ha minden kék holdon egyszer használsz egy terméket, az nem fog segíteni a finom vonalak, a sötét foltok vagy a pattanások kezelésében, és nem fogja megadni a vágyott egészséges szempillákat és szemöldököt. Elkötelezettséget igényel, de a megfelelő napi rutinnal máris úton leszel az egészséges bőr, valamint a hozzá illő gyönyörű szempillák és szemöldök felé.

BESZÉLJÜNK A RÉTEGEKRŐL


Szeretnéd elérni a legjobb sminket és bőrápolási eredményeket? Akkor tanulja meg, hogyan kell rétegezni a bőrápolást és a sminket. Ennek persze van művészete és sok tudománya is.

Első számú szabály: a smink előtt alkalmazd a bőrápolót. És a bőrápolót a megfelelő sorrendben alkalmazd. A különböző termékeknek különböző textúrájuk van, amelyeknek különleges módon kell kölcsönhatásba lépniük a bőrrel. Vegyük például: A termék arra hivatott, hogy a bőrbe süllyedjen és a felszín alatt fejtse ki hatását (gondoljon a tonikra, hámlasztókra és szérumokra), vagy arra, hogy támogassa a bőrgátat (gondoljon a krémekre, kenőcsökre és olajos testápolókra)?

Általában először a hígabb állagú bőrápolási termékeket alkalmazza, majd a rutin előrehaladtával a sűrűbb és krémesebb termékeket. A nehéz állagú termékek megakadályozzák, hogy a könnyebbek elérjék a bőrt és elvégezzék a feladatukat. A sminkelés előtt adjon néhány percet a bőrápoló termékeknek, hogy teljesen megszáradjanak.

A SZEMKÖRNYÉKI BŐRÁPOLÁS, VALAMINT A SZEMPILLÁK ÉS A SZEMÖLDÖK EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉNEK LÉPÉSEI


Mivel a bőr vékonyabb a szem körül, ez a terület sokkal érzékenyebb. A bőrpír és az irritáció megelőzése érdekében meg kell győződnie arról, hogy a legmagasabb minőségű, szemkörnyék-specifikus összetételű, bőrgyógyász és szemészorvos által egyaránt ellenőrzött termékeket használja. A szempilláira alkalmazott bármilyen terméknek szintén szemész által felülvizsgáltnak kell lennie.

1) Maszk: A legújabb áttörés a Lash & Brow Masque. Ez a forradalmi, ultra-reparatív formula helyreállítja a sérült szempillákat és szemöldököt. Igen, javítja. A tápanyagokban gazdag összetevők segítenek egészségesebb, puhább, fényesebb hajat elérni azáltal, hogy minden egyes szálat bekapszuláznak, így szemöldöke és szempillái hidratáltak és helyreállnak.
2) Tisztítás: A szempillák, a szemöldök és a szemhéj tisztításához használd a Micellar Water Lash Wash szempillamosót. Az erőteljes, de gyengéd micellák magukhoz vonzzák és megkötik a szennyeződéseket, így a szemkörnyék maradványmentes, hidratált és megnyugtatott lesz, nem kell dörzsölni vagy érdesíteni a szempillákat.
3) Szérumok: A szérumok már nem csak az arcodra valók. Szebb szempillákat és szemöldököt szeretne? Próbálja ki a RevitaLash® Advanced* és a RevitaBrow®Advanced szérumokat Ezek védelmet nyújtanak a töredezés és a környezeti stresszhatások ellen, miközben javítják szempillái és szemöldöke egészségét, erejét és rugalmasságát. Nem véletlenül díjnyertes termékek! Hagyja megszáradni ezeket az erőteljes szérumokat, mielőtt további termékeket alkalmazna.
3) Szemránckrém: A szem hidratálására, simítására és ragyogására szolgál. Keresse az olyan összetevőket, mint a koffein, az EGCG vagy egy enyhe retinol a szarkalábak, a sötét karikák vagy a puffadtság kezelésére.
4) Alapozó: A legjobb szemalapozó az AquaBlur®. Ez a hidratáló szemgél és alapozó tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal és hialuronsavval. Könnyű gél formulája siklik a bőrön, kisimítja és elmosja a tökéletlenségeket, miközben erőt és rugalmasságot kölcsönöz a szempilláknak és a szemöldöknek. Végre tökéletes vászon a kifogástalan smink felviteléhez.


Ha a vászon elő van készítve, készen állsz a sminkelésre, ha úgy döntesz, hogy viseled. Szüksége van néhány ötletre? Íme néhány kedvenc új szemsminkünk.

Vásárolja meg kedvenceinket:

 

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner & Serum

Vásároljon most

RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner & Serum

Vásároljon most

AquaBlur Hydrating Eye Gel & Primer

Vásároljon most