Revitalash a Rúzs és Más blogon - Revitalash Hungary
Mobile Label

Revitalash a Rúzs és Más blogon

2019 november 25

Revitalash a Rúzs és Más blogon

MEGÉRKEZETT A MÁRKA, AMELYET A SZERETET HÍVOTT ÉLETRE

A Revitalash megérkezett Magyarországra! Az orvos által alapított amerikai márka díjnyertes szempilla-, szemöldök- és hajszépítő kozmetikumaival piacvezető a maga területén. Készítményeik küldetése természet adta ékességeink – szempillánk, szemöldökünk és hajunk – szépségének és egészségének magasabb szintre emelése.

2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története, melyet az alapító, Dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette a férj feleségét a mellrák elleni hősies küzdelmében. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét. Azóta a Revitalash egész sor megoldás orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes szépséget és növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrákkutatás ügyét.

„Ezeket a termékeket a lélek, test és szellem revitalizálására alkottuk meg, innen eredeztethető márkanevünk, a Revitalash.” – Gayle Brinkenhoff

„Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy csekély lehetőségeimhez mérten képes voltam segíteni Gayle-nek a nehéz időkben. Látni őt, ahogyan a gyönyörű szempilláiért lelkesedik, a legnagyobb ajándék volt számomra. „ – Dr. Michael Brinkenhoff

Ezúttal, az említett első terméküket, a szempillanövesztő szérumot valamint a szemöldök szérumot mutatjuk be, a folytatásban pedig további szemkörnyék és szem szépítésére hivatatott kozmetikumok következnek.

REVITALASH® ADVANCED EYELASH CONDITIONER & SERUM – FEDEZD FEL TERMÉSZETES SZEMPILLÁID SZÉPSÉGÉT!

revitalash, szempillanövesztő, szempilla szérum, advanced, szempilla, lashes, rúzs és más

A maga nemében egyedülállóan hatékony szemészek által kifejlesztett szempilla kondicionáló, mely látványosan javítja a szempillák megjelenését, egészségét, rugalmasságát és erejét és védelmet nyújt a töredezésük ellen.
Az a szerencse ért, hogy a szérumot a Rúzs és Más megkapta előtesztelésre – már 3 hét elteltével bámulatos az eredmény! Előtte-utána fotókkal jelentkezünk, de a terméknek 6-8 hét kell, hogy a maximumot kihozza a szempilláinkból!

HOGYAN HAT
Ez a díjnyertes szempilla szérum szabadalmaztatott összetétellel és élenjáró technológiával gondoskodik a gyönyörű és hosszú pillákról. Peptidek, lipidek, biotin, zöld tea kivonat és magas Panthenol tartalom kondicionálja és erősíti a szálakat, miközben védelmet nyújt a környezeti károsodás és a szempillaformázók okozta töredezés ellen.

MIT KELL TUDNI RÓLA:
Szemészek és bőrgyógyászok által vizsgált összetétel
Hipoallergén, nem okoz irritációt
Vegán összetételű és állatkísérletektől mentes
Olajmentes, épített szempillán is használható
Nem tartalmaz parabéneket, ftalánt, BHT-t, glutént

DÍJAK:
Dermascope Aesthetician Choice-Favorite Eyelash Conditioner Award (2x Winner)
Beauty Launchpad Reader’s Choice Award (4x Winner)
EyeVote Reader’s Choice Award Winner
American Spa Favorite Eyelash Conditioner Award Winner
DaySpa Best Lash Serum/Conditioner

TESZTEREDMÉNYEK
6 hetes, 63 tesztalany részvételével lezajlott független kutatás eredménye:
a résztvevők 98%-a számolt be a szempillái jobb megjelenéséről/látványosabb szempillákról
a résztvevők 98%-a számolt be egészségesebb szempillákról
a résztvevők 98%-a számolt be erősebb szempillákról

ÍGY HASZNÁLJUK
1. lépés
Távolítsuk el alaposan a sminket és a szennyeződéseket. Fontos tudni, hogy az olaj alapú tartós smink lemosók réteget képeznek a pillákon, amely megakadályozza a szérum felszívódását, ezért fontos a sminklemosó alapos lemosása is.
2. lépés
Vigyünk fel egy vékony réteg RevitaLash szérumot a szempillánk tövéhez, a szempillavonal fölé. Várjunk a teljes száradásig, mielőtt sminkelnénk.
Alkalmazzuk minden nap a legjobb eredmény érdekében.
Ára: RevitaLash® Advanced 3.5m 32,990 Ft, 2.0ml 23,990 Ft, 1.0ml 14,990 Ft

REVITALASH REVITABROW® ADVANCED SZEMÖLDÖKSZÉRUM

Orvosok által kifejlesztett szemöldök kondicionáló, mely ellensúlyozza az öregedés látható jeleit, helyreállítja a kémiai és környezeti hatások okozta sérüléseket, a szemöldököt gyönyörűvé és egészségessé teszi. Ez a díjnyertes és piacvezető szérum szabadalmaztatott, tudományosan kifejlesztett technológiának köszönhetően erősíti, rugalmassá és fényessé teszi a szemöldök szálait és megvédi őket a károsodástól. A végeredmény erős, dús szemöldök.
Ára: RevitaBrow® Advanced 3.0ml 25,990 Ft, 1.5ml 14,990 Ft

A termékek a www.revitalash.hu weboldalon megrendelhetők!