DÚSÍTSA A PETYHÜDT, FINOM VAGY RITKULÓ HAJAT! - Revitalash Hungary
Mobile Label

DÚSÍTSA A PETYHÜDT, FINOM VAGY RITKULÓ HAJAT!

2022 december 01

DÚSÍTSA A PETYHÜDT, FINOM VAGY RITKULÓ HAJAT!

Sokan közülünk nem elégedettek hajunk sűrűségével. Vegye azonban figyelembe, hogy a vékony vagy ritkuló haj nem jelenti azt, hogy törékeny, élettelen és hatástalan lesz. Mindössze egy kis tudás és a megfelelő termékek szükségesek ahhoz, hogy hajad dúsabb legyen. Az innovatív volumennövelő termékek új generációjának segítségével a hajad pillanatok alatt ragyogni fog.

FINOM HAJ KONTRA RITKULÓ HAJ

Van különbség.

A vékony haj azt jelenti, hogy kevés a hajszál. A túlzott kondicionálás, a hőkezelés túlzott használata, a genetika, a rossz táplálkozás és a rossz fejbőr is oka lehet. Ez csak néhány olyan dolog, amely negatívan befolyásolhatja a haj sűrűségét.

A finom hajnak viszont általában sok szála van, de minden egyes hajszálnak vékony az átmérője. A finom haj gyakran egyenes, lapos és nehezen formázható.

Két különböző problémánk van ugyanazzal a megoldással. És itt vannak... az áttörést jelentő termékek, amelyek nélkül nem tehetsz semmit, ha dús, egészséges hajról álmodsz.

LEGJOBB VOLUMENNÖVELŐ HAB... A PONT

A volumennövelő hab több, mint egy "fixáló", ez a finom haj életmentője, amely vastagságot, volument és gyönyörűen ruganyossá teszi a hajat. Ez az orvos által kifejlesztett formula az áttörést jelentő, szabadalmaztatott BioPeptin® komplexummal van megerősítve, amely a RevitaBrow® Advanced és a RevitaLash® Advanced nemzetközi bestsellerré tette.

Gondoljon bele: a szempillák, a szemöldök és a fejbőr szőrzete hasonló igényeket támaszt. Ez a létfontosságú összetevő táplálja, erősíti és puhítja a hajat, miközben védi a töredezéstől és a törékenységtől.

A hab olyan könnyű textúrájú, hogy megemeli a hajszálakat a fejbőrről, miközben fényt és volument ad, és segít kondicionálni őket.

Vigye fel a habot a nedves vagy száraz hajra, masszírozza be a fejbőrbe és a hajtövekbe, kondicionálja, és kész. Azonnal látni és érezni fogja a különbséget.

A LEGJOBB SAMPON VASTAG HAJRA


A maximális volumen a zuhany alatt kezdődik a megfelelő samponnal. A volumennövelő samponok hosszú utat tettek meg az elmúlt néhány évben. Az újabb és hatékonyabb összetevők jobban hidratálják és védik a hajat, a jó termékek pedig kevesebb káros összetevőt tartalmaznak (például szulfátos mosószereket).

A hajsűrűség samponunk egy prémium hajsűrűségű termék, amely tökéletesen kiegyensúlyozott, rendkívül hidratáló és kíméletes a finom és ritkuló hajra. A loquat levelekkel, fűzfakéreggel, biotinnal, pantenollal és mentollal összeállított készítmény ideális a sérült, göndör vagy ritkuló hajúak számára.

Tipp a nagyobb hangerőért: Ne dőljön be annak a mítosznak, hogy a ritkuló hajnak kevesebb samponnal jobb. A fejbőrön keletkező lerakódások eltömődött tüszőkhöz vezethetnek, és a felesleges faggyú a haj gyökerénél petyhüdté válhat. Az Ön hajtípusától és életmódjától függően a hetente legalább kétszeri vagy akár napi samponozás lehet a legjobb megoldás.

LEGJOBB KONDICIONÁLÓ A VASTAG HAJRA


Ha volumenről és hajsűrűségről van szó, a sampon és a kondicionáló duóként működnek a legjobban.

Itt jön a képbe a RevitaLash® Cosmetics hajsűrűség-javító kondicionálója. Egy sűrítő samponnal együtt lett kifejlesztve a zökkenőmentes együttműködés érdekében, és ez a duó együtt segít új magasságokba emelni a hajadat. A samponhoz hasonlóan a kondicionáló is tartalmaz biotint a volumen és az erő növelésére, panthenolt a hidratálás és a fényesség javítására, valamint loquat levelet a ritkuló haj kezelésére. A kondicionáló formulája tápláló összetevőket is tartalmaz a haj feltöltésére: lenproteint, amely segít megvédeni a töredezéstől, valamint erős antioxidánsokat, zöld teát és ginzenget.

MEGKÖNNYÍTI A MUNKÁJÁT


Van stresszmentes megoldás a finom vagy ritkuló hajra. A Volume Collection mindent tartalmaz, amire a hajnak szüksége van ahhoz, hogy a vékonyból sűrűvé, a törékenyből egészségessé, a szárazból hidratálttá váljon.

Képzelje el a dúsabb hajat, amely nagyobb volumenű és fényesebb... egy háromlépéses folyamatnak köszönhetően. Nyugalom!

PRÓBÁLJA KI A REVITALASH HAJÁPOLÓ TERMÉKEKET: