MIÉRT KELL KIPRÓBÁLNOD EZT A DÍJNYERTES SZEMPILLA SZÉRUMOT? - Revitalash Hungary
Mobile Label

MIÉRT KELL KIPRÓBÁLNOD EZT A DÍJNYERTES SZEMPILLA SZÉRUMOT?

2023 március 01

MIÉRT KELL KIPRÓBÁLNOD EZT A DÍJNYERTES SZEMPILLA SZÉRUMOT?

A drámai, hosszú, dús szempillák évszázadok óta keresett szépségjegyek. És soha nem volt még annyi termék a piacon, amely álmai dús szempilláit biztosítaná, mint manapság.

Ezért fontos, hogy a szempillaszérum kiválasztásakor alaposan utánajárj a dolgoknak. Gondosan válogatottak az összetevői? Megéri az árát? Vannak bizonyított tulajdonságai?

Ha a RevitaLash® Advanced Serumról van szó, a válasz minden ilyen kérdésre egy határozott "igen". Kétségtelenül hallotta már, hogy szakemberek, szerkesztők és a szépség szerelmesei egyaránt a szemészorvos által kifejlesztett formulánkról beszélnek - és nem véletlenül. Valójában öt jó okból. Íme, miért kell kipróbálnod díjnyertes szempillaszérumunkat, ha a fényűző szempillák a célod.

1. Javítja a szempillák megjelenését

Ha új vagy ebben a termékkategóriában, talán kíváncsi vagy, hogyan működnek a szempillaszérumok. A RevitaLash® Advanced tartalmazza a szabadalmaztatott BioPeptin® komplexünket, amely erősíti a szempillákat, védi őket a töréstől, miközben javítja rugalmasságukat és fényüket. Az eredmény? Egészségesebbnek tűnő, dúsabb szempillák.

Az eredményeket egy 6 hetes, 63 résztvevővel végzett független fogyasztói vizsgálat is megerősítette: a felhasználók 98%-a számolt be a szempillák jobb megjelenéséről, egészségesebbnek tűnő szempillákról és erősebb szempillákról.

A RevitaLash® Advanced termékeink egyben az egyetlen olyan szempillaszérumok, amelyek szabadalmaztatott The Curl Effect® technológiával rendelkeznek. Rendszeres használat esetén észreveheti, hogy szempillái természetes göndörséget kapnak. Egy nemrégiben végzett vizsgálatban modellünk (és tényleges használónk) a termék 16 hetes használata után 51,8 fokos növekedést tapasztalt a szempillák göndörségében. Nézze meg ezt a fotót szempilláiról szempillaspirál nélkül:

Before and after image of the Curl Effect

2. Véd a szempillatörés ellen

Bizonyos típusú sminkek (értsd: vízálló szempillaspirál) és szolgáltatások, mint például a szempillahosszabbítás vagy a szempillafelvarrás, törékennyé, tompává és sérültté tehetik szempilláidat. Még a mindennapi környezeti agressziók is a szempillák idő előtti öregedéséhez vezethetnek. A RevitaLash® Advanced segíthet.

A varázslat az összetevőkben rejlik, az antioxidánsokban gazdag növényi kivonatoktól, mint a ginzeng és a Swertia japonica, az erősítő aminosavakig és B-vitaminokig. A BioPeptin Complex® peptidek, biotin, lipidek és panthenolban gazdag zöldtea-kivonat keverékét tartalmazza, amely táplálja, erősíti és puhítja a pillákat.

Szérumunk összetevőlistáján nem találsz olajat, így még szempilla hosszabbítás esetén is biztonságosan használható.

3. Könnyen beilleszthető a mindennapi kezelésbe

Nem kell túlzottan sok időt és energiát fordítanod szempilláid dúsítására. Mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, ha minden nap felkened a RevitaLash® Advanced szempillaspirált.

A szérumot csak naponta egyszer kell felvinnie, és nem számít, hogy reggel vagy lefekvés előtt teszi ezt meg. Egyszerűen vigye fel a szérumot közvetlenül a tiszta, száraz szempillákra a szempillasor felett. A szérum teljes megszáradása után akár sminkelhet is.

4. Világszerte megbíznak benne

A szépség szerelmeseitől kezdve a hírességeken át a szakértőkig mindenki egyetért abban, hogy a RevitaLash® Advanced a dús, egészséges szempillák elengedhetetlen eszköze.

Orvos által kifejlesztett formulánk szemész- és bőrgyógyászok által tesztelt és klinikailag bizonyított. Világszerte (több mint 70 országban!) 30 másodpercenként adnak el egy tubust. Szérumunk több mint 30 díjat nyert. Íme néhány a kedvenceink közül:


Szeretné kipróbálni a RevitaLash® Advanced szérumot? Vásároljon itt.