DÚSABB SZEMPILLÁK KÉT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN! - Revitalash Hungary
Mobile Label

DÚSABB SZEMPILLÁK KÉT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN!

2022 június 14

DÚSABB SZEMPILLÁK KÉT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN!

Close up image of model applying Volumizing Mascara to her eyelashes.

Ha hosszú, dús és merész szempillák szerepelnek a kívánságlistáján, nemcsak a megfelelő szempillaspirálra, hanem a megfelelő technikára is szüksége van. Képzelje el, hogy egyetlen termékkel és két egyszerű lépéssel 300%-kal nagyobb volument érhet el szempilláiban. Modellünk egy nemrégiben végzett teszt során kipróbálta a Double-Ended Volume Set-et, és az eredmények hihetetlenek!

Bár az eredmény a szempillák állapotától függően kissé eltérő lehet, egy dolog azonban lényeges: Volumennövelő szempillaspirálunk a vékony, fénytelen szempillákat álmai telt, sötét, dús szempilláivá varázsolhatja.

MIÉRT A DUPLA VÉGŰ VOLUMENŰ SZEMPILLASPIRÁL SZETTÜNK

A Double-Ended Volume Set szempillaspirál megalkotásakor az volt a célunk, hogy a legjobb (és legegyedibb) terméket hozzuk létre a maga nemében. A következőkkel tűnik ki:

  • Indigókék alapozó: A kék árnyalat világosítja a szemet, és felerősíti a szempillaspirál felső rétegének mélyfekete színét.
  • Peptidek és panthenol: Az alapozóban lévő kulcsfontosságú összetevők erősítik és táplálják a szempillákat, javítják azok rugalmasságát, és segítenek megelőzni a töredezést.
  • Biotin és Soft Flex polimerek: Ezek a volumennövelő szempillaspirálban található összetevők színintenzív finisht biztosítanak, erősítik a szempillákat, és lehetővé teszik, hogy gyorsan és könnyedén hosszabbá és dúsabbá tegyék azokat.
  • Vízálló formula:A szempillaspirál ideális egész napos viseletre, mégis könnyen eltávolítható anélkül, hogy károsítaná a szempillákat, mint más vízálló termékek.
  • Homokóra ecset a hozzáadott volumenért: A szempillakefe meghatározza a szempillákat és alkalmazkodik a szempillavonal természetes ívéhez, így szempilláidnak a kívánt megjelenést kölcsönzi.

SZEMPILLASPIRÁL TECHNIKA A TÖKÉLETES SZEMPILLÁKÉRT

A merész szempillákhoz elég egy gyors, kétlépéses folyamat:

A tiszta, száraz szempillák mindig elengedhetetlenek. Vigyen fel indigószínű alapozót a szempillák dúsítására és hidratálására. Kezdje a szempillák tövénél, és forgassa a pálcát felfelé és kifelé, hogy az alapozót a szempillákba dolgozza.
Ugyanezt a technikát alkalmazza a fekete volumenű szempillaspirál felviteléhez. A drámaibb megjelenés érdekében alkalmazzon két réteg alapozót. Miután az első réteg megszáradt, vigyen fel egy második réteget, majd azonnal vigyen fel egy-két réteg szempillaspirált. Csak győződjön meg róla, hogy a termék nedves marad, amikor alkalmazza. És kész is vagyunk!

Próbálta már ezt a bestsellert? Mutasd meg nekünk az eredményeket a dupla végű kötetkészletünkkel!