SZÉPSÉGÁPOLÁS TUDATOSAN - Revitalash Hungary
Mobile Label

SZÉPSÉGÁPOLÁS TUDATOSAN

2019 szeptember 29

SZÉPSÉGÁPOLÁS TUDATOSAN

Szépségápolás kontra tudatosság … hosszú évek során vívódtunk azon, hogy melyiket válasszuk. De tényleg, mégis melyik a jobb döntés?

A szépség az, ami először megragadja a tekintetünket, aminek az “első benyomás” is köszönhetjük. A szemünk tudja mi tetszik nekünk és amit látunk az véletlenszerű. De az agyunk – fenntartva az érdeklődést. Az agyunk, az intelligencia és az intellektus segít minket abban, hogy hosszú ideg fennmaradjon az érdeklődésünk.

Megtalálhatjuk az arany-középutat? Igent mondunk az intelligens szépségápolásra – ahogy ez a RevitaLash Cosmetics termékeknél is látszik.

2006-ban a történetünk egyetlen termékkel kezdődött - az eredeti és utánozhatatlan szempillaszérummal – alapítónk és szeretett felesége közti szerelem által ihletve. Ez a termék volt a megoldás arra, hogy Gayle az áttétes mellrák elleni bátor küzdelem során is gyönyörűnek érezhesse magát. Ezen termék sikere egy teljes kollekció kialakítását segítette elő – melyet egytől egyik azért alkottak, hogy a nők természetes szépségét és belső erejét kiemelje és hangsúlyozza.

A szemész szakorvos által alapított márka esetében, az a hivatásunk, hogy olyan termékeket alkossunk melyet nem csak hatásosak, de minden fölösleges és esetlegesen káros összetevőtől mentesek legyenek. Mi a RevitaLash Cosmetics-nél hiszünk abban, hogy amit a testünkre használunk kívülről az ugyanannyira fontos, mint az, amit beviszünk a szervezetünkbe. Ezt mind termék esetében észben tartjuk. Olvass tovább, hogy megtudd mire számíthatsz mindig a RevitaLash Cosmetics termékek esetében.

 

ÁLLATOKON NEM TESZTELÜNK / CRUELTY FREE

A HSI adatai alapján, évente 500000 állat esik áldozatúl az állatkísérleteknek. A Revitalash Cosmeics-nél nekünk ugyanannyira fontos a szőrös barátaink egészsége és biztonsága, mint a ti biztonságotok. Büszkén kijelenthetjük, hogy teljes mértékben állatkísérlet mentes márka vagyunk, ami egyben azt is jelent, hogy egyáltalán nem végzünk állatkísérleteket. Ugyanakkor a RevitaLash Cosmetics céljai közé tűzte ki, hogy 2021-re teljes mértékben Vegán márkává válik. (jelenleg termékeink 75%-a Vegán)

 

BŐRGYÓGYÁSZATILAG VÉLEMÉNYEZETT / KLINIKAILAG TESZTELT

Szemész szakorvos által alapított márkaként, a biztonság és a tudomány a RevitaLash Cosmetics alappillérei. A legmagasabb elvárásokat figyelembe véve alkotjuk meg a termékeinket, miközben hiszünk abban, hogy amit a testünkre használunk az klinikailag és bőrgyógyászok által tesztelt legyen, ezzel biztosítva az eredményességet és biztonságot ügyfeleinknek.

 

PARABÉN MENTES

A parabéneket először az 1950-es években kezdték hozzáadni a kozmetikumokhoz, ezzel biztosítva a termékek hosszabb élettartamát, valamint azt, hogy a baktériumok nehezebben szaporodnak el a kozmetikumokban és sminktermékekben. Miközben ez egy jó dolognak tűnik, a tudományos kutatások kimutatták, hogy a parabének a bőrünkön keresztül bejutnak a szervezetünkbe és befolyással vannak a hormonrendszerünkre. Miközben a szépségipar véleménye megoszlik e tekintetben, mi inkább azt valljuk, hogy “jobb félni, mint megijedni” – ezért minden termékünket parabén-mentesre készítettük.

 

FTALÁTMENTES

A ftalátok, más néven lágyítók, egyrészt nedvesítik, puhítják a bőrt, másrészt lehetővé teszik az illatanyagok és parfümök tapadását a bőrön. A kutatók azt találták, hogy egyes ftalátoknak endokrin rendszert károsító hatásuk lehetnek a rágcsálókban. Sok szakértő attól tart, hogy a ftalált tartalmú kozmetikumok folyamatos, hosszútávú használata ugyanilyen káros lehet az emberek számára is. Még mindig sok megválaszolatlan kérdés van a ftalátokkal kapcsolatban, de mivel a kutatás továbbra sem meggyőző, inkább azt szeretnénk, ha termékeinket (és testünket) mentesítsük e vitatott összetevőtől.

 

NEM OKOZ IRRITÁCIÓT

Az “érzékeny bőr” egy nagyon gyakori kifejezés a szépségvilágban. Mivel rengeteg termék megtalálható a piacon, nagyon nehéz lehet felismeri, hogy mely termékek tartalmaznak irritációt vagy allergiát okozó összetevőket. A RevitaLash Cosmetics-nél ezt leegyszerűsítettük és a teljes kollekciónkból kihagytuk az irritációt okozó összetevőket. Természetesen előfordulhat, hogy valaki érzékeny bizonyos összetevőre, azért mindig jó ötlet, hogy ellenőrizzük az összetevők listáját a termék használata elött.

 

Így mikor arról beszélünk, hogy tudatosság és szépségápolás, mi azt mondjuk: mindkettő lehetséges egyszerre és ennél kevesebben nem szabad beérni. A RevitaLash Cosmetics-nél minden terméket ezek alapán alkotunk meg, tudva azt, hogy az eredmény nem mehet az egészség kárára és lehetséges, hogy távol tartsuk magunkat a szükségtelen és esetlegesen káros összetevőktől, miközben olyan termékeket alkotunk, amitől önmagad egy sokkal jobb változata lehetsz.