AJÁNDÉKOZZON TELJES KÖRŰ SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKÁPOLÁST, AMIT EGÉSZ ÉV - Revitalash Hungary
Mobile Label

AJÁNDÉKOZZON TELJES KÖRŰ SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKÁPOLÁST, AMIT EGÉSZ ÉVBEN SZERETNI FOGNAK.

2022 november 29

AJÁNDÉKOZZON TELJES KÖRŰ SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKÁPOLÁST, AMIT EGÉSZ ÉVBEN SZERETNI FOGNAK.

Ajándékozás  az ünnepek alatt... olyan örömteli, mégis olyan gyötrelmes. Miért tűnik úgy, hogy az anyukáknak, nagynéniknek, nővéreknek, lányoknak, munkatársaknak és legjobb barátoknak már mindenük megvan, amire szükségük van? És nem akarsz valami közhelyes vagy ismétlődő ajándékhoz folyamodni, ami nem tükrözi, mennyit jelentenek neked ezek az emberek. A nagy ajándékozás ennél sokkal bonyolultabb!

Hadd mentsük meg Önt az idei ajándékdilemmától. Díjnyertes, ragyogó szempilla és szemöldök szépségápolási termékeinkkel Ön lesz a szezon hőse olyan ajándékokkal, amelyeket nem fognak visszaadni és emlékezni! Annyira okos, annyira átgondolt. Te irányítod ezt az ajándékozást.

SZEMNYITOGATÓ AJÁNDÉKOK


Ha a legjobb barátnőd még nem rajong a RevitaLash® kozmetikumokért, ez a tökéletes alkalom, hogy megmutasd neki a jobb, merészebb és gyönyörűbb szemöldököket és szempillákat.

Fontolja meg, hogy megajándékozza őt a rajongók kedvencei kollekcióink legkelendőbb termékeinek hármasával. A kifinomultság és a luxus tökéletes kombinációja, amelytől a lány úgy fogja érezni és látni, hogy nagyon szeretik.

Kedvenc termékek a RevitaLash® Advanced termékkel együtt

  • RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (teljes méret)
  • Szempilla dúsító készlet dupla végű szempillákkal
  • Hi-Def Double Eyebrow Gel (lágy barna + sötétbarna)
Rajongók kedvencei a RevitaBrow® Advanced segítségével
  • RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner (teljes méret)
  • Dupla kötet készlet
  • Dupla végű Hi-Def szemöldökzselé (lágy barna + sötétbarna)

GYÖNYÖRŰ SZEMPILLÁK (ÉS MERÉSZ SZEMÖLDÖK) EZZEL A REVITALASH® ADVANCED SZEMPILLASPIRÁLT TARTALMAZÓ KÚRÁVAL

Amiből a szempillaálmok születnek. Ideális az ajándékozottnak, aki telt, gyönyörű szempillákra vágyik... vagyis mindenkinek. Ez egy kihagyhatatlan ajándék, vagy a legjobb kiegészítő, amit idén fel kell tölteni.

A show sztárja a világhírű RevitaLash® Advanced technológia. Ez az áttörést jelentő formula megváltoztatja a nők szempilláik ápolásának módját. A tápláló szérum fejlett kémiai összetevőket, erőteljes peptideket és bizonyított növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani, védeni, erősíteni és revitalizálni. A szempillák a gyenge és törékeny szempillákból erősek, egészségesek és hidratáltak lesznek. Kevesebb töréssel, nagyobb rugalmassággal és a környezeti stresszhatásokkal (gondoljunk a szabad gyökökre, a kozmetikumokra és a környezetszennyezésre) szembeni védelemmel a szempillák teljes potenciáljukat elérik. Szebb szempillák, egyetlen napi alkalmazással!

És ne felejtsen el mesélni neki a Curl Effect®-ről. Igen, a RevitaLash® Advanced használatával a szempillák természetes módon göndörödnek és megemelkednek.

Rajong a szempilla szolgáltatásokért? Ha szereti a hosszabbítást, akkor szüksége van a RevitaLash® Advanced-ra. A formula segít megerősíteni és védeni a természetes szempilláit a hosszabbítás között és a hosszabbítás alatt.

Ha még magasabbra szeretné emelni a tétet, szüksége lesz egy kétvégű készletre. Ez a pár volumennövelő alapozó és szempillaspirál percek alatt életed leghosszabb, legteljesebb természetes szempilláivá varázsolja a vékony, csúnya szempillákat. A könnyen használható készlet előkészíti és dúsítja a szempillákat, könnyedén hosszít és dúsít, míg az ápoló formula peptideket, panthenolt és növényi kivonatokat tartalmaz, hogy segítsen megerősíteni minden egyes szálat, javítsa a rugalmasságot, hidratáljon és fokozza a természetes fényt. Még az applikátort is tökéletesítették. A homokóra alakú volumenkefe lehetővé teszi, hogy minden egyes szempillát kiemeljen és volumenessé tegyen. Az indigó színű alapozó pedig kiemeli a szemfehérjét és a szempillaspirál mélységét, ragyogóbb, csábítóbb tekintetet eredményezve. Olyan egyszerű és olyan okos.

A megjelenés teljessé tételéhez forduljon a Hi-Def szemöldökzseléhez, hogy minden szemöldököt formázzon. A lágy és rugalmas tartást biztosító (soha nem merev) ápoló formulával egész napos tartással formázhatja és kiemelheti természetes szemöldökét. A legjobb rész? Az univerzálisan hízelgő árnyalatok (lágy barna, sötétbarna és világos) azt jelentik, hogy nem tévedhetsz. Merészebb megjelenéshez (vagy természetes sötét hajhoz) válasszon sötétebb árnyalatot. Világosabb haj, lágy barna. Au naturale, válasszon világos árnyalatot. Nincs rossz módja a gélnek.

A lényeg? Akár együtt, akár külön-külön, ezek a kedvenc termékek a kedvenc "útközbeni" alapvető kellékei lesznek.... és talán a legjobb ajándék ebben vagy bármelyik másik évszakban!

MERÉSZ SZEMÖLDÖK (ÉS MEGNÖVELT SZEMPILLÁK) EZZEL A REVITABROW® ADVANCED-T TARTALMAZÓ KÚRÁVAL.

Te tudod a legjobban. A szemöldöködre koncentrálsz? Ezek az ő koronázzák meg a dicsőségét? Imádni fogja ezeket a bestsellereket, amelyek célja, hogy szemöldöke a lehető legmerészebb és legbővebb legyen.

A folyamat ugyanilyen egyszerű; kezdje a RevitaBrow® Advanced termékkel.

Ez a világ kedvenc széruma a merész szemöldökökhöz... és az eredeti, orvos által kifejlesztett, díjnyertes szemöldökszérum, amelyet az öregedő szemöldök látható jeleinek kezelésére fejlesztettek ki. A peptidek, a biotin, a lipidek és a zöld tea kivonat segít kondicionálni, erősíteni és puhítani a szemöldököt. A természetes antioxidánsok fokozzák a védelmet a környezeti agresszorokkal szemben, a tápanyagok pedig segítenek megtartani a szükséges nedvességet. A szemöldöke pillanatok alatt fantasztikusan fog kinézni és érezni. Naponta egyszer alkalmazza, ennyi!

Ezután adjon hozzá Hi-Def szemöldökzselét. Ez a többcélú formázó termék megszelídíti, formázza és meghatározza a szemöldököt, azonnali és látványos eredményt nyújtva. A szemöldök ápolt, lágyított és formázott lesz egy hosszantartó formulával, amely nem törik össze a nap folyamán. Tökéletesen ápolt, kifejező szemöldök a tökéletes árnyalatban (lágy barna, sötétbarna) vagy világos. A szemöldök szerelmeseinek álma.

Mi is lehetne jobb bók, mint hosszabb, dúsabb és hullámosabb szempillák az új, egészségesebb és szexibb szemöldökéhez? A dupla végű szempillaspirál-készlet a következő szintre emeli a szemét. Ez a készlet nem csak két szépségápolási termék egyben - egy szempillaspirál és egy szempillaspirál -, de tökéletes a természetes szempillák felerősítésére és a volumen növelésére. Az alapszín gazdag indigókék színe tökéletes kontrasztot teremt a fehérebb, ragyogóbb szemekhez. Ha a szempillái fénytelenek, ez az alapozó és szempillaspirál segít növelni a volumenüket, fényüket és hosszukat.


Szebb szemöldököt és szempillákat vagy több önbizalmat adsz neki? Miért ne lehetne mindkettő!

FEL AZ AJÁNDÉK JÁTÉKODAT
Meglepett arckifejezések, széles mosolyok és köszönő ölelések, erről szól az egész, nem igaz?

Megkérdezik: "Hogy vagy?" Senkinek sem kell tudnia a kis vásárlási titkaidról.... egy díszes szempilla és szemöldök ajándék sosem okoz csalódást!

Utóirat: Ha már úgyis örömet okozol a barátaidnak és a családodnak, miért ne ajándékoznád meg magad dús szempillákkal és kiemelkedőbb szemöldökkel? Nem érdemelsz te is valamit, amire igazán vágysz ebben a szezonban?

Még mindig nem tudja, mit vegyen? Hagyja őket választani egy revitalash.cz ajándékkártyával.


Vásárolja meg kedvenc termékeinket:

Celebrating Fan Favorites Featuring RevitaLash Advanced

VÁSÁRLÁS

 

Celebrating Fan Favorites Featuring RevitaBrow Advanced

VÁSÁRLÁS